2014 m. rugsėjo 25 d., ketvirtadienis

Herrmnno visuminio proto® metodologija verslo organizacijoms (2014 11 05, Vilnius)



Jau daugiau kaip pusmetį bendrauju su Herrmanno metodologija besidominčiais žmonėmis iš verslo ir švietimo pasaulio. Praeitą savaitę pratęsiau pokalbius su Latvijoje. Ši patirtis leido išryškinti rūpimus klausimus ir parodė akivaizdinio bendravimo svarbą. Tai paskatino mane organizuoti šį pažintinį-apžvalginį seminarą.

Šį kartą kviečiu visus verslo pasaulio atstovus, kurie užsiima žmogiškųjų (aš šį žodį linkus pakeisti į protinių) išteklių valdymu: pritraukimu, įvertinimu, atrinkimu, suderinimu, panaudojimu ir išplėtojimu.

Iš daugelio diskusijų supratau, kad šiai grupei žmonių mažiau rūpi teoriniai pagrindai ir mokslinis metodų pagrindimas. Pagrindiniai klausimai, su kuriais susidūriau:

  • Kam ši metodologija tinka?
  • Kaip su ja dirbama?
  • Kaip ji veikia ir kokių rezultatų galima tikėtis?

Todėl aš neplanuoju gilių teorinių paskaitų ar diskusijų. Pirmoje dalyje pirštų galiukais prisiliesime prie trijų pamatinių metodologijos plytų: individualaus HBDI® profilio, HBDI poros™ profilio ir HBDI komandos™ profilio. Antroje dalyje nersime į praktinio panaudojimo pavyzdžius, o jei auditorija „pasirašys“, tai vietoje pamodeliuosime konkrečių verslo problemų sprendimus.

Daugiau informacijos rasite skrajutėje. Registracija vyksta nuo šiandien iki spalio 29 dienos. Formą rasite čia.

Iki susitikimo Vilniuje!

Komentarų nėra: